045 896 0556 Avoinna arkisin klo 08.00-17.00

STS Evitskog

minikuva1

Kirkkonummella sijaitseva STS Evitskog huoltaa ja korjaa kaikki autot. Autohuollon lisäksi korjaamo toimii yleiskorjaamona monille kodin pienkoneille, kuten ruohonleikkureille ja lumilingoille. Korjaamon toiminnasta vastaa Jan Jepsen ja palvelua on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, englanniksi ja saksaksi.

Korjaamo on varustettu tarvittavin nykyaikaisin korjaamolaittein ja kaikki korjaustoimet pystytään suorittamaan ja tarvittaessa erikoistyökaluja saadaan hankittua nopeasti toisista Fixus korjaamoista. Korkeat tilat mahdollistavat myös raskaankaluston, matkailuautojen ja pakettiautojen huoltamisen.

Useimmat korjaamon asiakkaat tulevat lähiseudulta (Evitskog, Kylmälä, Lapinkylä, Veikkola, Kirkkonummi), mutta myös Espoon, Helsingin ja Siuntion autoilijat ovat hyvin löytäneet korjaamon. Asiakkaat arvostavatkin korjaamon laatua, hyvää palvelua sekä kohtuuhintaisuutta.

Tervetulleeksi palvelevaan autohuoltoon!


Kaikki autot korjataan kuntoon Pohjois-Kirkkonummella

1.EKA kuva IMG 4461

STS Evitskog korjaamo sijaitsee Kirkkonummen pohjoisosassa lähellä Lapinkylää. Korjaamon toiminta perustuu laadukkaaseen työhön, hyvään palveluun ja kohtuu hintaan. Lähiseudun asiakkaat ovat löytäneet palvelun hyvin, mutta monet asiakkaista tulevat myös Espoosta, Siuntiosta ja Helsingistä asti.

Alkujaan lentomekaanikoksi kouluttautunut Jan Jepsen korjasi autoja lähinnä harrastusmielessä Tanskan länsirannalla. Vierailut äidin synnyinseuduilla Kirkkonummella ja kumppanin löytyminen Suomesta, johtivat kuitenkin pysyvään muuttoon Suomeen. Samassa yhteydessä vanhasta harrastuksesta tulikin uusi työ, kun autokorjaamo STS Evitskog perustettiin vuonna 2008.

Palvelua viidellä kielellä

2.VastaanottoIMG 4430 3

Korjaamon valttikortteihin kuuluu palvelu useilla eri kielillä. Korjaamossa voit asioida suomeksi tai ruotsiksi, mutta syntyperäisenä tanskalaisena Janilta sujuu erinomaisesti myös tanska, saksa ja englanti. Suurin osa asiakkaista onkin suomen- tai ruotsinkielisiä.

Osaava korjaamo

STS Evitskog on monimerkkikorjaamo, jossa korjataan henkilö-, paketti- matkailu- ja harrasteautoja (ovikorkeus 3,5m). Lisäksi korjataan kotien pienkoneita, kuten lumilinkoja ja ruohonleikkureita sekä pieniä traktoreita.

Korjaamo on varustettu tarvittavin nykyaikaisin korjaamolaittein ja kaikki yleisimmät korjaustoimet pystytään suorittamaan toimipisteessä. Autokorjaamosta löytyy mm. diagnostiikkalaite/vikakoodin lukija sekä paljon muita työvälineitä. Mikäli tarvitaan muita erikoistyövälineitä tai -laitteita, niin harvinaiset korjaustoimet voidaan toteuttaa yhteistyössä muiden lähiseudun Fixus-korjaamoiden kanssa.

Harrasteautojen ja erikoisempien tuontiautojen korjaaminen on STS Evitskogin erikoisosaamista. Korjaamosta löytyy erikoistyökaluja ja lisälaitteita mm. katkojan kärjillä varustettujen sytytysjärjestelmien pakokaasujen säätöön.

Auton sähköviat ja vianetsintä

3.hallikuvaIMG 4404

Nykyautojen vioista sähkövikojen osuus on kasvanut viime vuosien aikana. Nykyautot ovatkin täynnä elektroniikkaa ja vikojen paikantaminen kohtuu ajassa vaatii osaamista, mihin STS Evitskogissa on panostettu. Janin aikaisemmasta lentomekaanikon koulutuksesta on hyötyä myös auton sähkövikojen korjaamisessa.

Sijaisauto saatavilla

Autonkorjauksen ajaksi asiakkaille on saatavilla sijaisauto, mutta siitä kannattaa sopia etukäteen. Auton voi tuoda huollettavaksi myös edellisen päivän tai illan aikana ja avaimet voi jättää sovittuun paikkaan.