045 896 0556 Öppet måndag - fredag från kl. 08.00 till 17.00

Faktura eller avbetalning

Fixus Invoice erbjuder flexibiliteten att betala för bilreparationer och reservdelar. Du kan enkelt betala med faktura eller flexibelt i delbetalningar.

 

Faktura eller avbetalning?

Välj en faktura för att betala för ditt köp på en gång. Du får en hemfaktura med en betalningsperiod på 30 dagar. Om du vill kan du också betala fakturan i delbetalningar.

Om fakturabeloppet överstiger 100 euro kan du ändå välja att betala fakturan i delbetalningar till förfallodagen. Att betala i avbetalningar är flexibelt, eftersom du själv kan bestämma hur mycket du ska betala tillbaka varje månad. Minsta återbetalning är 10% av ditt utestående saldo. Instruktioner för att betala i delbetalningar finns på fakturan.

Välj Avbetalning för mer flexibilitet. Bestäm vilken betalningsperiod som passar dig. Du kan också betala snabbare än avtalat eller hela återstående kredit utan extra kostnad.

Avbetalningsavtalet görs med säljaren omedelbart vid köpet. Bestäm vilken betalningsperiod som passar dig. Beroende på kreditbeloppet kan du välja en betalningsperiod på 3 till 24 månader. De första 30 dagarna av avbetalningsavtalet är räntefria. Du kommer att få en faktura en gång i månaden för hemmet enligt de överenskomna delbetalningarna. Om du vill kan du betala högre avbetalningar än avtalat eller hela lånet i förtid utan extra kostnad.

Du kan få mer information om Fixus-fakturan och kreditbeslutet på Fixus.fi-webbplatsen.