045 896 0556 Öppet måndag - fredag från kl. 08.00 till 17.00

STS Evitskog

minikuva1STS Evitskog i Kirkkonummi underhåller och reparerar alla bilar. Förutom bilunderhåll fungerar verkstaden som en allmän verkstad för många små hushållsapparater, såsom gräsklippare och snöslungor. Jan Jepsen ansvarar för verkstadens verksamhet och tjänsten finns på finska, svenska, danska, engelska och tyska.

Verkstaden är utrustad med nödvändig modern verkstadsutrustning och allt reparationsarbete kan utföras och vid behov kan specialverktyg fås snabbt från andra Fixus-verkstäder. De höga utrymmena möjliggör också underhåll av tunga fordon, husbilar och skåpbilar.

De flesta av verkstadens kunder kommer från omgivningen (Evitskog, Kylmälä, Lapinkylä, Veikkola, Kirkkonummi), men bilister från Esbo, Helsingfors och Siuntio har också hittat verkstaden bra. Kunder uppskattar kvaliteten på verkstaden, god service och prisvärdhet.

Välkommen till servicebilservice!


Alla bilar kommer att repareras i Pohjois-Kirkkonummi

1.EKA kuva IMG 4461

STS Evitskog verkstad ligger i norra delen av Kirkkonummi nära Lapinkylä. Verkstadsverksamheten baseras på kvalitetsarbete, bra service och rimliga priser. Kunder i närheten har hittat tjänsten bra, men många av kunderna kommer också från Esbo, Siuntio och Helsingfors.

Ursprungligen utbildad som flygmekaniker reparerade Jan Jepsen bilar främst på hobbybasis på Danmarks västkust. Men besök på moderns födelseplats i Kirkkonummi och att hitta en partner i Finland ledde till ett permanent flytt till Finland. Samtidigt blev den gamla hobbyen ett nytt jobb när STS Evitskog bilverkstad grundades 2008.

Service på fem språk

2.VastaanottoIMG 4430 3

Verkstadens trumfkort inkluderar service på flera olika språk. Du kan göra affärer på finska eller svenska på verkstaden, men som infödd dansk talar Jan också utmärkt danska, tyska och engelska. De flesta kunder är finska eller svenska.

Kompetent verkstad

STS Evitskog är en reparationsverkstad med flera varumärken som reparerar bilar, skåpbilar, husbilar och hobbybilar (dörrhöjd 3,5 m). Dessutom repareras små hemmaskiner som snöslungor och gräsklippare samt små traktorer.

Verkstaden är utrustad med nödvändig modern verkstadsutrustning och alla de vanligaste reparationerna kan utföras på plats. Bilverkstaden inkluderar t.ex. diagnostiskt verktyg / felkodsläsare och många andra verktyg. Om andra specialverktyg eller utrustning krävs kan sällsynta reparationer utföras i samarbete med andra Fixus-verkstäder i området.

Att reparera hobbybilar och mer specialimporterade bilar är STS Evitskogs speciella expertis. Verkstaden erbjuder specialverktyg och tillbehör, t.ex. för styrning av avgaser från tändsystem med brytarspetsar.

Elektriska fel i bilen och felsökning

3.hallikuvaIMG 4404

Andelen elfel i moderna bilar har ökat de senaste åren. Moderna bilar är fulla av elektronik och att hitta fel på en rimlig tid kräver expertis, vilket STS Evitskog har investerat i. Jan tidigare flygmekanikutbildning är också användbar för att reparera bilens elektriska fel.

Ersättningsbil tillgänglig

En ersättningsbil finns tillgänglig för gäster under bilreparationen, men det rekommenderas att ordna detta i förväg. Bilen kan också tas in för service under föregående dag eller kväll och nycklarna kan lämnas på den överenskomna platsen.